dijous, 24 de setembre de 2009

SIENA - TOSCANA - ITÀLIA

No els podem considerar trucadors, sinó que la majoria son anelles, però tenen tota la pinta de trucadros, ens les envia el Ivan Rodón del blog - cada terra fa sa guerra (ivàn rodón) - valls, d'aquestes anelles ens diu:

En el cas de les que t'he passat, de Siena, de ben segur que ja saps que la ciutat està dividida en catorze barris i que cadascun d'ells està representat per un motiu. Així, hi ha per exemple el barri de La Torre, del Caragol, de la Civetta (Mussol), de l'Oca, de l'Unicorni, etc... Gairebé tot són animals.

El motiu de cada barri està present a cada carrer i carreró, a les banderes, escuts, penons, domassos i altres indicatius, que després llueixen amb tot l'esplendor durant les festes del Palio.


5 comentaris:

 1. em va agradar moltíssim Siena...té alguna cosa especial, casi màgica...

  ResponElimina
 2. Siena és una ciutat que sembla aturada en el temps. A més a més quan jo hi vaig estar estaven rodant una pel.licula d'època a la part del baptisteri i va estar veure com filmaven i que el vestuari estava bastant lograt.
  Petonets,

  ResponElimina
 3. És cert, Siena és preciosa!!
  ;-D

  Jo encara tinc coses per enviar-te, a veure si m'hi poso!

  ResponElimina
 4. Són anelles de lligar els cavalls, no?
  Gràcies per les d'Altafulla.

  ResponElimina
 5. Gràcies per contar-nos coses, Ivan. S'aprecien més les coses quan tenim més informació. Molt interessants les anelles.

  ResponElimina